Onze tijdlijn

Bizet: Carmen

7 January 2017

In januari 2017 werd tijdens het Nieuwjaarsconcert in De Doelen de opera Carmen uitgevoerd. De mezzosopraan Tania Kross in de hoofdrol als Carmen. Ook was er een rol voor het kinderkoor ‘Zingen voor Kids’ van Jacqueline Janssen. De operaklas JaJa-opera, bestaande uit jongeren met een brede belangstelling voor opera, beleefde hun première in de Doelen. Verteller Edwin Rutten gaf een verhelderende uitleg en onder leiding van het begeleidingsorkest Accompagnato werd deze semi-scenische uitvoering een prachtig geheel.