Kom eens een kijkje nemen op een repetitieavond!

Passie voor zingen.

Samen zingen is samen muziek maken. Onbekende opera’s ontdekken en hiermee jouw stem laten horen. Met elkaar naar een concert toewerken. Samen zingen werkt niet alleen ontspannend, maar is ook een leuke manier om nieuwe contacten op te doen.

Heb je interesse om te komen zingen?

Kom langs op een van onze repetities op donderdagavond en maak kennis met het koor. Lijkt het je wat om ook mee te zingen, dan word je ingedeeld bij een stemgroep. Het koor kent acht stemgroepen: 1e en 2e sopranen, 1e en 2e alten, 1e en 2e tenoren, baritons en 2e bassen. Je komt naast een ervaren koorlid, die je zal begeleiden tijdens de repetities. Een stemtest bij de dirigent bepaalt of je wordt toegelaten en bij welke groep je wordt ingedeeld. Noten lezen is geen vereiste maar het helpt natuurlijk wel.

Wanneer?

Er wordt elke donderdagavond vanaf 19.45 uur gerepeteerd.
(behalve op feestdagen en in juli en augustus)
Mocht je zin hebben om eens langs te komen, dan ben je altijd van harte welkom.

Heb je nog nooit gezongen of wil je in groepsverband opstarten?
Dan is onze minicursus opera zingen misschien wel een idee.

Waar?

De repetitieruimte van het Rotterdams Opera Koor is:

Open Hof
Hesseplaats 441
3069 EA Rotterdam (Ommoord)
routebeschrijving

Contributie

De contributie bedraagt € 22 per maand. Deze wordt per automatische incasso betaald.

Zin om langs te komen? Vul onderstaand formulier in: