vrienden en donateurs

Ondanks de stijgende kosten kan met steun van de vrienden de muzikale kwaliteit van het koor en de concerten gehandhaafd blijven. Zonder deze steun wordt het voor dit koor moeilijk mooie concerten in onder meer De Doelen te blijven geven.

Naargelang de jaarlijkse bijdrage is een verdeling in categorieën gemaakt:

• De BRONZEN vriend(in) betaalt €25 per jaar.
  • De ZILVEREN vriend(in) betaalt €50 per jaar.
  • De GOUDEN vriend(in) betaalt €100 per jaar en ontvangt twee gratis toegangskaarten voor een voorjaarsconcert.
  • De PLATINA vriend(in) betaalt €200 per jaar en ontvangt twee gratis toegangskaarten voor zowel een voorjaarsconcert als het nieuwjaarsconcert.

Alle vrienden en vriendinnen worden uitgenodigd voor het bijwonen van een jaarlijkse bijeenkomst met het Rotterdams Operakoor.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen.
Ook daarvoor is het Rotterdams Operakoor je zeer erkentelijk.

Opmerking: Ongeacht de bijdrage, hoe klein ook, wordt iedereen vriend van het Rotterdams Operakoor.

Wil je je aanmelden als vriend(in) of wil je een donatie doen? Gebruik dan onderstaand formulier.