vrienden en donateurs

Ondanks de stijgende kosten kan met steun van de vrienden de muzikale kwaliteit van het koor en de concerten gehandhaafd blijven. Zonder deze steun wordt het voor dit koor moeilijk mooie concerten in onder meer De Doelen te blijven geven.

Het Rotterdams Operakoor draagt zijn vrienden een warm hart toe. Alle vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor het bijwonen van een bijeenkomst met het Rotterdams Operakoor, we houden je op de hoogte van de nieuwtjes en je krijgt voorrang bij de placering van onze concerten.

Je wordt al vriend(in) van het Rotterdams Operakoor met een bijdrage vanaf €25 per jaar.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen.
Ook daarvoor is het Rotterdams Operakoor je zeer erkentelijk.

Wil je je aanmelden als vriend(in) of wil je een donatie doen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Bij voorbaat heel veel dank!