vrienden en donateurs

Ondanks de stijgende kosten kan met steun van de vrienden de muzikale kwaliteit van het koor en de concerten gehandhaafd blijven. Zonder deze steun wordt het voor dit koor moeilijk mooie concerten in onder meer De Doelen te blijven geven.

Naargelang de bijdrage is een verdeling in categorieën gemaakt:

• De BRONZEN vriend(in) betaalt €25 per jaar.
  • De ZILVEREN vriend(in) betaalt €50 per jaar.
  • De GOUDEN vriend(in) betaalt €100 per jaar en ontvangt twee gratis toegangskaarten voor het voorjaarsconcert.
  • De PLATINA vriend(in) betaalt €200 per jaar en ontvangt twee gratis toegangskaarten voor zowel het voorjaarsconcert als het nieuwjaarsconcert.

Alle vrienden en vriendinnen worden uitgenodigd voor het bijwonen van een jaarlijkse bijeenkomst met het Rotterdams Operakoor.

Opmerking: Ongeacht de bijdrage, hoe klein ook, wordt iedereen vriend van het Rotterdams Operakoor.

Het bedrag waarmee je het Rotterdams Operakoor wilt steunen maak je over op rekeningnummer NL85 RABO 0174 9640 21 t.n.v. Stichting Vrienden van het Rotterdams Operakoor.

Wil je je aanmelden als vriend(in) of wil je eerst meer informatie? Vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.