Projectleden

Bellini – I Puritani

Voor de opera I Puritani is het Rotterdams Operakoor op zoek naar enthousiaste tenoren, baritons en bassen om het koor te versterken. De opera zal concertant worden uitgevoerd op 4 januari 2020 in concertgebouw De Doelen te Rotterdam.
De repetities vinden plaats op donderdag van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Open Hofkerk te Rotterdam Ommoord, de gebruikelijke repetitielocatie van het Rotterdams Operakoor. Start vanaf 20 juni 2019 (zomerstop 20 juli – 22 augustus)

Voorwaarden voor deelname:

• je bent een enthousiaste zanger, bij voorkeur met ervaring in een koor
  • je bent beschikbaar op donderdagavonden vanaf 29 augustus
  • kosten deelname € 100
  • kleding: zwarte smoking, éénknoops met glanzende shawlkraag (zelf aan te schaffen), wit smoking overhemd met een kentkraag met dubbele manchetten en blinde sluiting (aan te schaffen via het koor voor €35). Strik en pochet worden door het koor in bruikleen gegeven.

Wat je krijgt:

• de partituur van I Puritani (boek of digitale versie)
  • toegang tot Oefen PC (gratis) en de mogelijkheid voor aanschaf van een oefen-cd (€7)
  • een geweldige ervaring om een gehele opera in te studeren en uit te voeren met een groot koor, orkest en solisten

meer informatie over dit concert

Hoe je je aanmeldt:

• vul onderstaand formulier in

de dirigent bepaalt aan de hand van de stemtest je definitieve indeling