coronacrisis

De coronacrisis en het Rotterdams Operakoor
update 9 mei 2020

Het bestuur van het Rotterdams Operakoor heeft in overeenstemming met de regels van het RIVM besloten om alle kooractiviteiten voorlopig te annuleren tot 1 juni 2020.

Dit heeft grote gevolgen voor het koor en voor de voorbereiding op onze concerten.

Door de maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om repetities te houden. Onze dirigent voorziet de koorleden van instructiefilmpjes, waardoor er toch geoefend kan worden.

Dit betekent dat het Rotterdams Operakoor sterker dan ooit terug zal komen om voor u te zingen!

In samenspraak met Zangschool Rotterdam zijn er nieuwe data vastgesteld voor de minicursus opera zingen.

namens het bestuur,
Ben Heijkoop